Felmerül a kérdés, hogy miben tartjuk magunkat jobbnak versenytársainknál, milyen piaci sajátosságokkal rendelkezünk?
 
Cégünk a minőségi vendéglátásra törekszik!

A humán és az egészségügyi előírások mindenkori betartásával és betartatásával már az Európai Uniós szabványoknak is megfelelünk. Fentiek betartását belső ellenőreink kontrolálják. Szakembereinket folyamatosan képezzük, ezzel is elősegítve cégfilozófiánk megvalósítását, miszerint Vendégeink megelégedettségét az állandó ár-érték kapcsolat magas szinten való tartásával kívánjuk elérni.
Irodaházak takarítása- Középvállalkozás vagyunk, mert hosszú távon, lassan de biztosan kívánjuk bővíteni hálózatunkat és nagyobb piaci részesedést szerezni.

- Valamennyi cégtulajdonos indulás óta dolgozik a cégben.

- Nincsenek felső vezető váltással járó cégstratégiai változások

- Nincsenek cégen belüli összefonódások.

Stabilitás, hosszú távú tervezés minden területen. Minőségi személyzet kiválasztása, már alkalmazásban lévő, tapasztalt munkatársainkat preferáljuk az újonnan nyíló üzleteinkben. Pontos üzleti terveket készítünk, csak a jól átgondolt, számunkra is kedvező üzleteket vállaljuk.

Maximális vendégközpontú üzletvitel, és árpolitika. Folyamatos felsővezetői ellenőrzés és szoros elszámolás valamennyi egységünkben. Társaságunk a büfé és konyha üzemeltetése során minden esetben a megbízó dolgozóinak kiszolgálását, elégedettségét tartja elsődlegesnek.

Üzleteinket franchise rendszerhez hasonlóan kívánjuk működtetni, ez azt jelenti, hogy igyekszünk valamennyi egységünkben, azonos minőségű szolgáltatást nyújtani, és a helyi műszaki adottságokat figyelembe véve hasonló kínálatot összeállítani és készíteni.

 
Tovább a céginformációk oldalra! Tovább a Technikai eszközök oldalra! Tovább a "Miért minket válasszon" oldalra! Tovább a Céginformációk oldalra! Tovább a Továbbképzés oldalra!