Társaságunk irodaházak, és közületek takarítását vállalja nagy szakértelemmel.
A takarítási feladatainkat a megrendelő előzetes véleménye - igénye - alapján állítjuk össze.
Irodaházak takarításaTársaságunk biztosítja
a magas szintű szolgál-tatások biztosításához szükséges személyzetet, és vállalja az ezzel járó költségeket.
Egységes, társaságunk lógójával ellátott esztétikus munkaruhát biztosítunk.
Szakmai háttér

Dolgozóink részére rendszeres, speciális szakmai továbbképzést, oktatást tartunk. Minden dolgozónk rendelkezik, illetve a munkába állásig rendelkezni fog erkölcsi bizonyítvánnyal. A takarítási feladatainkat a megrendelő előzetes véleménye - igénye - alapján állítjuk össze. Munkavezető csak olyan személy lehet, aki már legalább 2 éve dolgozik cégünknél, és a 2 év alatt elvégzett munkájával minden szempontból elégedett a cég vezetése. Valamennyi vezető kollégánk elvégezte a KONFIRMATISZ takarítói kurzust, melynek sikeres vizsgáját oklevéltanúsítja.
 
Szakértelem

A területvezető, aki sikeres pályázat esetén a projekt átfogó vezetését végezné, felsőfokú végzettségű és jelenleg épülettakarítói felsőfokú mestertanfolyamra jár. Oktatás, továbbképzés során gondoskodunk az alkalmazottak rendszeres munkavédelmi és - a megrendelő által ismertetett, helyi sajátosságok, elbírások szerinti- biztonsági, tűzvédelmi ismeretek oktatáséról, valamint a balesetvédelmi szabályok betartásának folyamatos ellenőrzéséről.
 
Biztonság

A gazdálkodó szervezetek részére a törvény által előírt munkavédelmi és tűzvédelmi kötelezettségeket társaságunk által alkalmazott tűz- és munkavédelmi szakember tartatja be. Minden dolgozónk rendszeresen kötelező üzemegészségügyi orvosi vizsgálaton vesz részt. A vizsgálatokat szerződés alapján a Zuglói Egészségügyi Szolgálat látja el.

Tovább a referenciáink oldalra!
 
Tovább a céginformációk oldalra! Tovább a Technikai eszközök oldalra! Tovább a "Miért minket válasszon" oldalra! Tovább a Céginformációk oldalra! Tovább a Továbbképzés oldalra!