• Pontos üzleti és marketing terveket késztünk minden üzletünkre figyelembe véve a helyi vendégkört. Maximális vendégközpontú üzletvitel, és árpolitika.
  - Szakembereinket folyamatosan képezzük, ezzel is elősegítve cégfilozófiánk megvalósítását.
 • Vendégeink megelégedettségét az állandó ár-érték arány magas szinten való tartásával kívánjuk elérni.
 • Az étteremben dolgozó kollegáink kifogástalan kapcsolatra törekednek vendégeinkkel.

 • Irodaházak takarításaA termelés folyamán ellenőrzési pontokat alakítunk ki amelyek folyamatos kontrollt biztosítunk ezzel is a magas minőség biztosítását segítjük. A humán és az egészségügyi előírások mindenkori betartásával és betartatásával már az Európai Uniós szabványoknak minden területen megfelelünk. Fentiek betartását belső ellenőreink kontrolálják. A modern kor táplálkozásának megfelelően alakítjuk ki választékunkat, azonban nem feledkezünk meg a hagyományos, házias magyar ízekről sem. Ezen két irányvonal összhangba hozatalával színesítjük kínálatunkat. A felmerülő különleges igényeknek is eleget teszünk, ilyen pl. a dietetika területe…
  Egyes alapanyagok esetenkénti kiváltására törekszünk. Pl; az ételek készítésénél zsírt egyáltalán nem használunk, csak olajat, olívaolajat és margarint. Az ételek sűrítéséhez lisztet sem használunk, hanem helyette a korszerűbb étkezési keményítőt, sertéshús helyett pulykahúst (szárnyast) édesvízi és tengeri halakat, és zöldségféléket használunk. Édesítéshez a cukrot barnacukorral és mézzel helyettesítjük.
 • Koleszterin ill. tápanyagszámítást végzünk.
 • Alapanyag beszállítóinkat gondos minőségi szelekció és versenyeztetés alapján választjuk ki. Ezzel biztosítva az időben beérkező kifogástalan minőségű alapanyagot.
 • Valamennyi alapanyag beszállítónkkal szerződéses kapcsolatunk van, ennek alapkövetelménye a, HACCP rendszer működtetése és ezen felül előnyt jelent az ISO rendszer megléte. Valamennyi beérkező áru természetesen írásos dokumentumokkal (számla, szállítólevél, várakozási időigazolás) érkezik, melyek segítségével könnyen ellenőrizhető származása, mennyisége, minősége.
 • Az áru átvételére minden esetben kizárólag az üzlet vezetője, vagy a vezető szakács jogosult.
 • A nyersanyagok „Farmtól az asztalig” való követése a HACCP dokumentációban nyomon követhető, az áru beérkezésétől a készétel tálalásáig, e dokumentációk bármikor megtekinthetők.
 • Az adagok méreteit rendszeresen több helyen ellenőrizzük. A nyersanyag kiadását a konyhára, valamint a pontos receptura betartását folyamatosan nyomon követjük.
 • Folyamatos analízist végzünk, melynek során feltárjuk az élelmezési üzem erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeit, veszélyeit. Mindezek tudatában módosítjuk, javítjuk, támogatjuk tevékenységünket.
 • A vendégeink kiszolgálásában résztvevő kollegánk személyi higiéniájára, megjelenésére, kommunikációjára nagy figyelmet fordítunk.
 • A cégvezetése intézkedéseivel folyamosan azon dolgozik, hogy a munkakörülmények és a bérezés lehetővé tegyék a magas szakmai munkavégzéséhez szükséges, állandó szakembergárda biztosítását.

  Számításaink napi szinten segítséget nyújtanak abban, hogy a vendégek mennyiségileg és minőségben is megkapják a kalkulációban szereplő adagokat. Itt fontos megjegyezni, hogy ez által nemcsak mi magunkat ellenőrizhetjük, hanem a megrendelő által is ellenőrizhetővé válunk mind az ételek minőségével, mennyiségével kapcsolatban, mind a humán-erőforrással kapcsolatban! Ezeket napokra lebontva a megrendelőinknek kérésére bármikor át tudjuk adni.

 • Tovább a referenciáink oldalra!
   
  Tovább a céginformációk oldalra! Tovább a referenciáink oldalra! Tovább a "Miért minket válasszon" oldalra! Tovább a Céginformációk oldalra! Tovább a Továbbképzés oldalra!