Az étteremben az étlapválaszték javaslatunk
 
Az üzemi vendéglátásban az a’la carte szolgáltatás, mely lehetővé teszi a választás szabadságát, az egyéni igények érvényesülését. A napi étlap összeállításánál garantáljuk a változatosságot, a sokszínűséget, idényszerűséget, és minden melegételre tápanyagszámítást végzünk., ezáltal szeretnénk megfelelni azon követelményeknek melyeket az egészséges táplálkozás, a modern étrend támaszt. Az a’ la carte étlap összeállításánál:
A választék összeállításánál garantáljuk a rendszeres ismétlődés mentességét, külön igények kivételével. Különös gonddal az idényjelleget és a tradicionális ünnepeket. Erre változatossági mutatók elemzését végezzük, mely az ételféleségek változatosságának elbírálására szolgál. Egy adott időszak étlapon szereplő kínálatát vizsgálva megkapjuk az ételféleségekre-, csoportokra vonatkozó változatossági mutatókat az előfordulások és az ételféleségek száma alapján.

Napi a’la carte kínálatunkban figyelembe vesszük a most előtérbe került vegetáriánus ételeket, salátákat, gyümölcsöket..
Portfólió-elemzéseket végzünk, melynek lényege a vendégek által preferált illetve a kevésbé preferált ételféleségek megismerése. Az étlaptervezés szempontjából az elemzések eredményeit figyelembe vesszük.

Gazdasági számításokat végzünk, ezáltal kontrolálható a felhasználás, követhető (a megrendelő részéről is) a kalkuláció, 1 napra jutó ételféleségek számának folyamatos ellenőrzésével, biztosítjuk az állandó minőséget.
A mai kor táplálkozási szokásainak megfelelően olyan korszerű fűszereket használunk, amelyek nagymértékben növelik az ételek élvezeti értékét.

A'la carte szolgáltatás
A la carte étlap az alábbiakat tartalmazza: Igény szerintimennyiségben és
  • választékban
  • levest (csészében is)
  • főzeléket
  • feltétet
  • készételt
  • frissensült
  • kisadag ételt
  • köretet
  • vegetáriánus ételt
  • házi készítésű salátát (a saláta pulton kívül)
  • meleg tésztát
  • üdítő italokat (rostos és szénsavas) ásványvizet (szénsavmenteset is)
  •  
    Menüszolgáltatás:
    Konyháinkon három féle menüből lehet választani, az egyik a cégünk dietetikus által készített, csökkentett energia tartalmú, Fittnesz menü melyek nagyon közkedveltek éttermeinkben. A fittnesz menün feltüntetésre kerül az ételek szénhidrát, energia, zsír, és fehérje tartartalma. A dietetikus pontos recepturát készít minden menüről és ezek alapján kerül a konyhán elkészítésre az étel. A menü rendelést tárgyhéten kell megadni, de igény szerint napi menüt is tudunk kínálni.

    Tálalás:


    Éttermeinkben évek óta dolgozunk azon, hogy a vendégek közvetlen kapcsolatba kerüljenek a szakácsokkal, melynek előnye, hogy ők ajánlják és tálalják az ételeket ennek célja, hogy a konyha külön minden vendéggel kommunikáljon, és ezzel felmérik az igényeket, kívánságokat így mindenki azt érezheti, hogy személyre szólóan lettek kialakítva a napi ajánlataink.
     
    Protokollszolgáltatás:
    Rendezvények lebonyolítására is vállalkozunk akár extra igények szerinti parti service-szerűen is.

    A rendelés lebonyolítása minden esetben egyedi megrendelés és egyeztetés alapján történik. Lehet napi étlap alapján, ill. egyedi kéréseket is tudunk teljesíteni. Az étkezés előtt 1 nappal kérjük a megrendelést eszközölni. A rendezvényeken felszolgált ételek választéka igen bő, szinte a magyar piacon fellelhető valamennyi nyersanyagból tetszés szerint bármit elkészítünk.

    A rendezvényekre igény szerinti összeállításban hidegtálakat tudunk ajánlani egyszerűbb és extrább kivitelben is. Különféle szendvicsek, édes-, sós-, cukrászsütemények, desszertek, valamint házi sütemények elkészítését vállaljuk. Kérésükre a felszolgált ételekhez illeszkedően üdítő és szeszes ital igényüket is kielégítjük.

     
    Büfészolgáltatás:
    Széles réteget képeznek azon vendégek, akik számára a reggeli válik a nap fő étkezésévé. Erre is odafigyelve, szendvicsválasztékunkat ezen szempontok szerint alakítjuk ki. Büfék elmaradhatatlan velejárói a péksütemények, melyek nagy választékban kaphatók. Muffinok, croissantok, töltött fánkok kedvelt szereplői a reggeli kávézásnak, hiszen a kávézás kisebb étkezést jelenthet

    Büféinkben közkedveltek a saját készítésű zsemlés, stanglis és különleges péksüteményből készült szendvicsek. Melyet a vendégkör igényei szerint állítunk össze.

    Olaszos jellegű Tramezinis szendvicsekkel, spenótos, tojásos, sajtos, tonhalas, lazacos termékekkel mely a mai kor táplálkozási szokásainak eleget tesz.

    Melegszendvics kínálatunk változatosabb, hiszen bécsis szendvics mellett megjelenik a rántott májas, rántott halas, vagdaltas, tojásrántottás változat is.

    Hidegkonyhai készítmények kínálata is bővíthető különféle majonézes és kevert, valamint natúr salátákkal, gyümölcssalátával, úgymint;

  • francia saláta
  • majonézes kukorica, brokkoli, gomba, burgonya, tojás, sajt, virslisaláta
  • jércesaláta, sopszkasaláta, svédgombasaláta,
  • korhelysaláta
  • fitness saláta, paradicsomos saláta, tarka rizssaláta,

    A reggeli étkezést teszik teljessé további kínálatunk hidegkonyhai készítményekből, melyek közül a wellnesshullám, egészséges étrend követői is könnyedén válogathatnak.

  • kaszinótojás
  • sajtkrémmel töltött sonkatekercs
  • tormakrémes sonkatekercs
  • körözöttes sonkatekercs
  • körözöttes sajttekercs
  • hússalátával töltött paradicsom
  • körözöttel töltött paprika

    A büfé áruválasztékát az alábbiak szerint javasoljuk:

  • Pékáruk, finompékáruk, stanglik, kalácsok, változatos zsemlefélék (graham, sokmagos, szezámos), pacsni, vajas-sós-magos kiflik, különböző csigák, bukták, fánkok, croissantok, tortaszeletek.
  • Gyümölcs, paprika, paradicsom
  • Házi készítésű szendvicsek-igény szerint is többféle formában (szezámos, rozsos, sajtos, paprikás, mákos, sós, tökmagos, napraforgómagos, péksüteményekből)- tarjás, szalámis, sonkás, vegetáriánus sajtos, rántottás, rántott sajtos-halas-húsos
  • Melegszendvicsek
  • Cukrásztermékek
  • Tejtermékek
  • Édesipari termékek (csokoládé, keksz)
  • Fagylaltok
  • Üdítő (rostos, szénsavas)
  • Ásványvizek (szénsavas, szénsavmentes)
  • Kávé, kávékülönlegességek
  • Fekete-gyümölcs-zöld tea és teakülönlegességek

    Trafik áruk
    Kínálatunk központi helyén állnak a reggeli meleg ételek, virsli, debreceni, húsos-gombás melegszendvicsek, hamburger, hot-dog.

    Korszerű kávégépen, dolgozóink presszókávé mellett, capuccinót, melangot, amerikai kávét, frappét, forró csokit, koffeinmentes kávét, habos-tejszínhabos kávét, eredeti jeges kávét tudnak készíteni, így szélesítve a kávékínálatot. Friss gyümölcsből, zöldégből vitamindús frissen facsart italokat, tejes-tejszínes turmixokat készítünk.



  • Tovább a referenciáink oldalra!
     
    Tovább a céginformációk oldalra! Tovább a "Miért minket válasszon" oldalra! Tovább a Céginformációk oldalra! Tovább a Továbbképzés oldalra!