|
|
|
|
|
Az étteremben az étlapválaszték javaslatunk |
|
Az üzemi vendéglátásban az a’la carte szolgáltatás, mely lehetővé teszi a választás szabadságát, az egyéni igények érvényesülését. A napi étlap összeállításánál garantáljuk a változatosságot, a sokszínűséget, idényszerűséget, és minden melegételre tápanyagszámítást végzünk., ezáltal szeretnénk megfelelni azon követelményeknek melyeket az egészséges táplálkozás, a modern étrend támaszt. Az a’ la carte étlap összeállításánál:
A választék összeállításánál garantáljuk a rendszeres ismétlődés mentességét, külön igények kivételével. Különös gonddal az idényjelleget és a tradicionális ünnepeket. Erre változatossági mutatók elemzését végezzük, mely az ételféleségek változatosságának elbírálására szolgál. Egy adott időszak étlapon szereplő kínálatát vizsgálva megkapjuk az ételféleségekre-, csoportokra vonatkozó változatossági mutatókat az előfordulások és az ételféleségek száma alapján.
Napi a’la carte kínálatunkban figyelembe vesszük a most előtérbe került vegetáriánus ételeket, salátákat, gyümölcsöket..
Portfólió-elemzéseket végzünk, melynek lényege a vendégek által preferált illetve a kevésbé preferált ételféleségek megismerése. Az étlaptervezés szempontjából az elemzések eredményeit figyelembe vesszük.
Gazdasági számításokat végzünk, ezáltal kontrolálható a felhasználás, követhető (a megrendelő részéről is) a kalkuláció, 1 napra jutó ételféleségek számának folyamatos ellenőrzésével, biztosítjuk az állandó minőséget.
A mai kor táplálkozási szokásainak megfelelően olyan korszerű fűszereket használunk, amelyek nagymértékben növelik az ételek élvezeti értékét.
|
A'la carte szolgáltatás |
|
|
A la carte étlap az alábbiakat tartalmazza: Igény szerintimennyiségben és
választékban
levest (csészében is)
főzeléket
feltétet
készételt
frissensült
kisadag ételt
köretet
vegetáriánus ételt
házi készítésű salátát (a saláta pulton kívül)
meleg tésztát
üdítő italokat (rostos és szénsavas) ásványvizet (szénsavmenteset is) |
|
|
|
|
|
Menüszolgáltatás: |
|
|
Konyháinkon három féle menüből lehet választani, az egyik a cégünk dietetikus által készített, csökkentett energia tartalmú, Fittnesz menü melyek nagyon közkedveltek éttermeinkben. A fittnesz menün feltüntetésre kerül az ételek szénhidrát, energia, zsír, és fehérje tartartalma. A dietetikus pontos recepturát készít minden menüről és ezek alapján kerül a konyhán elkészítésre az étel. A menü rendelést tárgyhéten kell megadni, de igény szerint napi menüt is tudunk kínálni. |
|
Tálalás:
Éttermeinkben évek óta dolgozunk azon, hogy a vendégek közvetlen kapcsolatba kerüljenek a szakácsokkal, melynek előnye, hogy ők ajánlják és tálalják az ételeket ennek célja, hogy a konyha külön minden vendéggel kommunikáljon, és ezzel felmérik az igényeket, kívánságokat így mindenki azt érezheti, hogy személyre szólóan lettek kialakítva a napi ajánlataink. |
|
|
|
Rendezvények lebonyolítására is vállalkozunk akár extra igények szerinti parti service-szerűen is.
A rendelés lebonyolítása minden esetben egyedi megrendelés és egyeztetés alapján történik. Lehet napi étlap alapján, ill. egyedi kéréseket is tudunk teljesíteni. Az étkezés előtt 1 nappal kérjük a megrendelést eszközölni. A rendezvényeken felszolgált ételek választéka igen bő, szinte a magyar piacon fellelhető valamennyi nyersanyagból tetszés szerint bármit elkészítünk.
A rendezvényekre igény szerinti összeállításban hidegtálakat tudunk ajánlani egyszerűbb és extrább kivitelben is. Különféle szendvicsek, édes-, sós-, cukrászsütemények, desszertek, valamint házi sütemények elkészítését vállaljuk. Kérésükre a felszolgált ételekhez illeszkedően üdítő és szeszes ital igényüket is kielégítjük.
|
|
|
|
Büfészolgáltatás: |
|
|
Széles réteget képeznek azon vendégek, akik számára a reggeli válik a nap fő étkezésévé. Erre is odafigyelve, szendvicsválasztékunkat ezen szempontok szerint alakítjuk ki. Büfék elmaradhatatlan velejárói a péksütemények, melyek nagy választékban kaphatók. Muffinok, croissantok, töltött fánkok kedvelt szereplői a reggeli kávézásnak, hiszen a kávézás kisebb étkezést jelenthet
Büféinkben közkedveltek a saját készítésű zsemlés, stanglis és különleges péksüteményből készült szendvicsek. Melyet a vendégkör igényei szerint állítunk össze.
Olaszos jellegű Tramezinis szendvicsekkel, spenótos, tojásos, sajtos, tonhalas, lazacos termékekkel mely a mai kor táplálkozási szokásainak eleget tesz.
Melegszendvics kínálatunk változatosabb, hiszen bécsis szendvics mellett megjelenik a rántott májas, rántott halas, vagdaltas, tojásrántottás változat is.
Hidegkonyhai készítmények kínálata is bővíthető különféle majonézes és kevert, valamint natúr salátákkal, gyümölcssalátával, úgymint;
francia saláta
majonézes kukorica, brokkoli, gomba, burgonya, tojás, sajt, virslisaláta
jércesaláta, sopszkasaláta, svédgombasaláta,
korhelysaláta
fitness saláta, paradicsomos saláta, tarka rizssaláta,
A reggeli étkezést teszik teljessé további kínálatunk hidegkonyhai készítményekből, melyek közül a wellnesshullám, egészséges étrend követői is könnyedén válogathatnak.
kaszinótojás
sajtkrémmel töltött sonkatekercs
tormakrémes sonkatekercs
körözöttes sonkatekercs
körözöttes sajttekercs
hússalátával töltött paradicsom
körözöttel töltött paprika
A büfé áruválasztékát az alábbiak szerint javasoljuk:
Pékáruk, finompékáruk, stanglik, kalácsok, változatos zsemlefélék (graham, sokmagos, szezámos), pacsni, vajas-sós-magos kiflik, különböző csigák, bukták, fánkok, croissantok, tortaszeletek.
Gyümölcs, paprika, paradicsom
Házi készítésű szendvicsek-igény szerint is többféle formában (szezámos, rozsos, sajtos, paprikás, mákos, sós, tökmagos, napraforgómagos, péksüteményekből)- tarjás, szalámis, sonkás, vegetáriánus sajtos, rántottás, rántott sajtos-halas-húsos
Melegszendvicsek
Cukrásztermékek
Tejtermékek
Édesipari termékek (csokoládé, keksz)
Fagylaltok
Üdítő (rostos, szénsavas)
Ásványvizek (szénsavas, szénsavmentes)
Kávé, kávékülönlegességek
Fekete-gyümölcs-zöld tea és teakülönlegességek
Trafik áruk
Kínálatunk központi helyén állnak a reggeli meleg ételek, virsli, debreceni, húsos-gombás melegszendvicsek, hamburger, hot-dog.
Korszerű kávégépen, dolgozóink presszókávé mellett, capuccinót, melangot, amerikai kávét, frappét, forró csokit, koffeinmentes kávét, habos-tejszínhabos kávét, eredeti jeges kávét tudnak készíteni, így szélesítve a kávékínálatot. Friss gyümölcsből, zöldégből vitamindús frissen facsart italokat, tejes-tejszínes turmixokat készítünk.
|
|
|
|
|
|
|
|